Second courses
Milanese veal cutlet with sautè potatoes (lightly fried)
Cotoletta di vitello alla milanese con patate sautè
22,00 €
Sliced sea bass with fried broccoli and cherry tomato confit
Tagliata di branzino su brocolletti saltati e pomodorini confit
21,00 €
Tuna steak on pumpkin cream with a drop of Modena Balsamic vinegar
Trancio di tonno su crema di zucca e gocce di Aceto Balsamico di Modena
22,00 €
Deep-fried seafood with zucchini (squid, Totani squid, Gamberi shrimp)
La nostra frittura mista di pesce
20,00 €
Tagliata di Fassona (tender slices of Piedmont beef) with porcini mushrooms
Tagliata di controfiletto con funghi porcini
20,00 €
Catalan style gamberoni and scamponi shrimps
Gamberoni e scamponi alla catalana
25,00 €
Tomahawk or Florentine steak (subject to availability)
Tomahawk o costata fiorentina a seconda della disponibiltà
6,00 € all’etto
Fillet of beef with Parmesan fondue and Barbera red wine cream
Filetto di manzo con fonduta di Parmigiano Reggiano e riduzione di Barbera
23,00 €
We also off er you to choose fresh fi sh presented in the hall, which we will cook baked, grilled or baked in salt, according to your wishes
Pescato del giorno al sale o al forno
(please contact the restaurant staff )
